Suport/Comenzi: 0212554401
Cod produs
017241
Producator
SCS
3.095,00 Lei
(cu TVA)
Adauga in wishlist Comanda rapida
Descriere


Aspirator toner profesional SCS by Katun, fost 3M Electronics Vacuum. Poate fi utilizat la operatiuni ample de service, aspirarea copiatoarelor si a echipamentelor de birou. Noul model de aspirator toner profesional SCS by Katun, fost 3M Electronics Vacuum, este un aspirator foarte bine organizat, fiind prevazut cu un spatiu de depozitare pentru cablul de alimentare, furtunul extensibil si celelalte accesorii. Vine echipat cu un filtru Tip 2,  pentru echipamentele monocrom, iar pentru echipamentele color va recomandam filtru toner SCS (fost 3M) tip1, acest tip de filtru fiind special proiectat pentru aspirarea tonerului compus din particule foarte de fine.Acest produs este disponibil doar cu precomanda, termen de livrare 7-14 zile.IMPORTANT: Nu platiti in avans proforma generata automat odata cu comanda, plata acestui produs se va face doar dupa confirmarea telefonica a stocului.


  


  


Specificatii
Producator :
OEM (Original)
Fotografiile au caracter informativ si pot contine alte accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice au caracter orientativ, fiind in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori, putand fi modificate fara instiintare prealabila si neconstituind obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice eroare aparuta.
Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.
Se incarca...