Suport/Comenzi: 0212554401
Cod produs
Reseter_PGI-520_CLI-521
Producator
Canon
80,00 Lei
(cu TVA)
Adauga in wishlist Comanda rapida
Descriere


Acest resetter poate fi utilizat pentru resetarea chipurilor aflate pe cartusele Canon PGI-520, CLI-521.Poate fi utilizat cu succes in cazul in care detineti unul din urmatoarele modele de imprimante Canon: Canon Pixma iP3600, Canon Pixma iP4600, Canon Pixma iP4700, Canon Pixma MP540, Canon Pixma MP550, Canon Pixma MP560, Canon Pixma MP620, Canon Pixma MP630, Canon Pixma MP640, Canon Pixma MP980, Canon Pixma MP990, Canon Pixma MX860, Canon Pixma MX870. Chipurile care se regasesc pe cartusele Canon PGI-520, CLI-521 au rolul de a indica nivelul de cerneala din rezervor, generand un avertisment dupa fiecare ciclu de utilizare, atunci cand cearneala scade sub nivelul minim. Pentru resetarea acestei erori aveti doua variante: achizitionarea unor catuse noi sau reincarcarea cartuselor existente si resetarea chipurilor cu ajutorul acestui reseter compatibil cu modelele Canon, costurile fiind semnificativ mai avantajoase pentru a doua varianta. Reseterul Canon PGI-520, CLI-521 poate fi utilizat foarte simplu conectandu-l la un cablu USB de imprimanta, si parcurgand urmatorii pasi:


 


1. Inainte sau dupa procesul de refill, atasati cartusul negru PGI-520 fara utilizarea ghidajului din plastic, pozitionati chipul la acelasi nivel cu pinii din metal si apasati, moment in care ledul reseterului se va aprinde intermitent. 


 


2. Asteptati momentul in care ledul va ramane aprins, dupa care puteti ridica cartusul din reseter procesul de resetare fiind finalizat. Realizati operatiunea de resetare si pentru celelalte cartuse Canon CLI-521, de aceasta data utilizand ghidajul din plastic pentru o buna pozitionare.

Imprimante compatibile
Fotografiile au caracter informativ si pot contine alte accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice au caracter orientativ, fiind in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori, putand fi modificate fara instiintare prealabila si neconstituind obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice eroare aparuta.
Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.
Se incarca...