Suport/Comenzi: 0212554401
Cod produs
Reseter_PGI-525_CLI-526
Producator
Canon
65,00 Lei
(cu TVA)
Adauga in wishlist Comanda rapida
Descriere


Utilizat pentru resetarea chipurilor aflate pe cartusele Canon PGI-525, CLI-526.Compatibil cu imprimante Canon Ink Jet  IP 4820 , IP 4850 , MG 5120 , MG 5150 , MG 5220 , MG 5250 , MG 6120 , MG 6150 , MG 8120 , MG 8150. Cipurile cu care sunt prevazute cartusele Canon PGI-525, CLI-526 au rolul de a verifica nivelul de cerneala din rezervor, generand un avertisment in cazul in care cearneala scade sub un anumit nivel. Pentru a remedia aceasta problema aveti doua variante: catuse noi sau refill si resetarea chipurilor cu ajutorul acestui reseter compatibil Canon, costurile fiind mult mai mici pentru a doua varianta. Este foarte usor de utilizat, dupa conectarea la un cablu USB de imprimanta, parcurgeti urmatorii pasi:1. Inainte sau dupa refill, atasati cartusul negru PGI-525 fara a utiliza ghidajul din plastic, pozitionati chipul exact pe pinii din metal si apasati, moment in care ledul reseterului se aprinde intermitent. 2. Asteptati pana ce ledul ramane aprins, dupa care puteti ridica cartusul din reseter procesul fiind finalizat. Realizati operatiunea de resetare si pentru celelalte cartuse Canon CLI-526.

Acesta nu este un produs original Canon, denumirile comerciale fiind utilizate doar cu titlu de identificare.  


Imprimante compatibile
Fotografiile au caracter informativ si pot contine alte accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice au caracter orientativ, fiind in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori, putand fi modificate fara instiintare prealabila si neconstituind obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice eroare aparuta.
Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.
Se incarca...