Suport/Comenzi: 0212554401

Cum comand

     1.          Cum alegeti produsele?

      Usor de facut ! Folosind meniul din stanga veti avea posibilitatea sa navigati prin categoriile de produse pana ce veti gasi produsul dorit, apoi completati cantitatea necesara si apasati butonul  ,,Adauga in cos",  pentru a finaliza comanda. Veti gasi produsele in cosul de cumparaturi din partea dreapta sus, unde, daca doriti veti putea verifica lista de produse si/sau modifica comanda, rectificand cantitatea sau pentru a renunta la unul dintre produsele Dvs.

       2.         Plasarea comenzii.

    Daca va aflati pentru prima data pe Refill-Market.ro pentru a realiza o comanda, nu este necesar sa va creati un cont de client. Totusi recomandarea noastra este sa o faceti, pentru a va facilita cumparaturile pe viitor. Noi vom pastra datele Dvs. in siguranta si urmatoarea comanda o veti realiza intr-un timp foarte scurt. Mai departe pentru a putea trimite produsele, avem nevoie de datele Dvs., precum statut (persoana fizica, persoana juridica), adresa de e-mail, nume, adresa de livrare (care poate fi aceeasi cu adresa de facturare), o modalitate de transport si o modalitate de plata. Daca aveti intrebari, observatii legate de livrare sau produse, aveti posibilitatea de a  folosi formularul din partea de jos a paginii. Dupa completarea datelor este necesar sa fiti de acord cu termenii si conditiile site-ului, apoi veti putea apasa cu incredere butonul ,,Trimite Comanda".       

    Imediat dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare de unde veti putea descarca si factura proforma. Inainte de livrare vei fi contactat de unul din operatorii nostri pentru confirmarea comenzii. Veti primi comanda in maxim 24-48 ore. In cazul in care apar intarzieri (vreme nefavorabila, imprevizibil), va vom contacta telefonic.     

    

 

 

Se incarca...