Suport/Comenzi: 0212554401
Cod produs
5923
Garantie
12 luni
1.468,27 Lei
(cu TVA)
Produsul este momentan indisponibil! Adauga in wishlist
Descriere


Distrugator documente KOBRA +2 S7 cu nivel marit de distrugere (tip cross-cut) ideal pentru uz personal acasa sau la birou.Sistemul Throw and Shred ; permite distrugerea hartiei mototolite (Kobra 3+) 2 seturi separate de lame pentru distrugerea hartiei CD-urilor si a cardurilor Senzori automati pentru oprirea distrugatorului atunci cand capacul este ridicat. Sistem inteligent de energie ; economisirea energiei datorita consumului 0 in modul stand-by. Mod functionare silentios Lame durabile nedeteriorabile de capse si clipsuri Sistem electronic fiabil Activare si oprire automata pentru o utilizare usoara si sigura Protectie pentru supraincalzirea motorului Motor creat pentru o utilizare continua datorita sistemului special de racire Intreruperea automata a alimentarii cu energie electrica in cazul blocarii hartiei sau in cazul inlaturarii cosului de reziduuri. Fereastra transparenta de pe carcasa permite verificarea nivelului din cosul pentru reziduuri al distrugatorului . Intrare separata pentru distrugerea in siguranta a CD-urilor si dischetelor Cos de reziduuri detasabil usor de curatat si integrat Cosuri separate de reziduuri pentru hartii CD-uri si dischete Capacitatea cosului de reziduuri : 40 l


Fotografiile au caracter informativ si pot contine alte accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice au caracter orientativ, fiind in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori, putand fi modificate fara instiintare prealabila si neconstituind obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice eroare aparuta.
Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.
Se incarca...