Suport/Comenzi: 0212554401
Aspirator toner SCS Katun (fost 3M)
Cod produs
11737710
Producator
SCS
1.926,00 Lei
(cu TVA)
Adauga in wishlist Comanda rapida
Descriere


Aspirator toner fabricat în SUA marca SCS by Katun, fost 3M. Poate fi utilizat la curatarea si reincarcarea cartuselor de toner negru si color, dar si a echipamentelor de birou, putand fi folosit atat intr-un atelier service cat si la sediul clientului datorita dimensiunilor reduse. Acest aspirator SCS (fost 3M) este foarte bine organizat, fiind prevazut cu un spatiu de depozitare pentru cablul de alimentare, furtunul extensibil si celelalte accesorii. Vine echipat cu un filtru de toner tip 2 SCS, (fost 3M) pentru echipamentele monocrom, iar pentru echipamentele color va recomandam filtru toner tip 1 SCS (fost 3M) acest tip de filtru fiind special proiectat pentru aspirarea tonerului compus din particule extrem de fine. Noul model de aspirator SCS by Katun (fost 3M) vine echipat cu urmatoarele accesorii: dispozitiv pentru aspirat in suprafete inguste, dispozitiv pentru aspirat in suprafete lungi, perie trapezoidala care poate fi atasata in varful dispozitivului pentru suprafete inguste, furtun extensibil si cablu de alimentare. Pentru un volum de lucru foarte intensiv va recomandam un aspirator toner Atrix, prevazut cu un filtru  care poate retine cantitati mari de toner.IMPORTANT: Nu platiti in avans proforma generata automat odata cu comanda, plata acestui produs se va face doar dupa confirmarea telefonica a stocului.


 


TRANSPORT GRATUIT


Documente atasate
Fotografiile au caracter informativ si pot contine alte accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice au caracter orientativ, fiind in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori, putand fi modificate fara instiintare prealabila si neconstituind obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice eroare aparuta.
Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.
Filtru aspirator 3M tip 2 Black

Filtru aspirator 3M tip 2 Black

Filtru aspirator SCS by Katun 3M pentru toner black

144,00 Lei
Se incarca...