Suport/Comenzi: 0212554401
Filtru aspirator SCS by Katun (fost 3M) pentru toner color.
Cod produs
Filtru_SCS3M_tip1_11737708
Producator
SCS
298,00 Lei
(cu TVA)
Adauga in wishlist Comanda rapida
Descriere


Filtru pentru particule fine SCS (fost 3M) (Hepa Media) prevazut cu fibre foarte subtiri in doua tesaturi diferite pentru a retine toate dimensiunile de particule, si a pastra un mediu de lucru curat. Pentru aspiratoarele SCS folosirea filtrului potrivit fiecarui tip de toner (monocrom si color) este un aspect extrem de important si ajuta la prevenirea depunerilor de toner in interiorul rotorului sau dispersia lor in aer. Acest tip de filtru este proiectat pentru curatarea printerelor laser color copiatoarelor color sau altor echipamente sensibile ce utilizeaza toner cu particule extrem de fine.Pentru curatarea echipamentelor monocrom folositi filtru toner 3m tip 2.IMPORTANT: Nu platiti in avans proforma generata automat odata cu comanda, plata acestui produs se va face doar dupa confirmarea telefonica a stocului.


 

Specificatii
Producator :
OEM (Original)
Fotografiile au caracter informativ si pot contine alte accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice au caracter orientativ, fiind in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori, putand fi modificate fara instiintare prealabila si neconstituind obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice eroare aparuta.
Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.
Se incarca...