Suport/Comenzi: 0212554401
Aspirator toner Atrix.
Cod produs
11014464
2.490,58 Lei
(cu TVA)
Adauga in wishlist Comanda rapida
Descriere


Aspirator toner, destinat unui regim de lucru intensiv, avand un motor de 750 W si echipat cu un filtru cartridge de 18.9 litri pentru colectarea in orice moment a unor cantitati mari de toner negru sau color. Este prevazut cu roti, fiind mobil si putand fi demontat pentru a nu ocupa spatiu pe podea. Impamantat 100% pentru o operare in conditii de deplina siguranta. Accesoriile sunt: o piesa flexibila o piesa pentru locurile greu accesibile cu perie detasabila si un furtun etans extensibil pana la 3 metri.Singurul consumabil este filtrul de toner de capacitate mare 5 galloane.IMPORTANT: Nu platiti in avans proforma generata automat odata cu comanda, plata acestui produs se va face doar dupa confirmarea telefonica a stocului.


 

Specificatii
Producator :
OEM (Original)
Fotografiile au caracter informativ si pot contine alte accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice au caracter orientativ, fiind in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori, putand fi modificate fara instiintare prealabila si neconstituind obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice eroare aparuta.
Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.
Se incarca...