Suport/Comenzi: 0212554401
Cod produs
Reincarcare cartus Brother TN1030
Producator
Brother
30,00 Lei
(cu TVA)
Adauga in wishlist Comanda rapida
Descriere


Reincarcare cartus Brother TN1030, este un serviciu accesibil pe care il puteti utiliza cu succes daca detineti una dintre urmatoarele modele de imprimante sau multifunctionale: Brother DCP-1510E, Brother DCP-1512E, Brother DCP-1610WE, Brother HL-1110E, Brother HL-1112E, Brother HL-1210WE, Brother MFC-1810E, Brother MFC-1910WE. Daca ati achizitionat de curand unul din modelele de imprimante, sau multifunctionale Brother enumerate mai sus, si ati terminat primul ciclu de utilizare al cartusului demo, in functie de buget puteti opta pentru una din urmatoarele solutii de inlocuire a cartusului original Brother TN1030: achizitionarea unui cartus original Brother TN1030, achizitionarea unui cartus compatibil Brother TN1030, sau reincarcarea cartusului demo original. Pe langa beneficiile materiale, principalele avantaje ale serviciului de reincarcari cartuse sunt urmatoarele: reciclarea (puteti contribui la mentinerea unui mediu mai curat prin utilizarea aceluiasi cartus, inlocuind doar componentele deteriorate), obtineti aceiasi calitate (datorita tonerului refill dedicat folosit la reincarcare, si a componentelor originale obtineti rezultate identice cu cele ale unui cartus OEM), incurajati economia nationala, creeand noi locuri de munca in zona (probabil suna a cliseu, dar ganditiva la numarul de imprimante dintr-un oras mare). Optand pentru serviciul de reumplere cartus Brother TN1030 veti economisi o suma importanta fara a face rabat de la calitate si cantitate. Daca este pentru prima data cand faceti refill la acest model trebuie sa aveti in vedere inlocuirea sistemului de resetare  (parghie de resetare Brother TN1030) care este compus din capac, si parghie. Acesta parghie trebuie repozitionata dupa fiecare ciclu de functionare si are rolul de a seta imprimanta pentru un anumit numar de pagini. 


Specificatii
Culoare :
Black
Timp de procesare :
Pe loc / 24 h
Tehnologie de printare :
Laser
Imprimante compatibile
Fotografiile au caracter informativ si pot contine alte accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
Specificatiile tehnice au caracter orientativ, fiind in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori, putand fi modificate fara instiintare prealabila si neconstituind obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice eroare aparuta.
Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial.
Se incarca...