Suport/Comenzi: 0212554401

Transport si retur

 

Plata, transport si preturi
 
Preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI si au TVA inclus.
Plata se poate face ramburs la agentul de curierat care va livra produsul sau numerar direct la sediul nostru din Bucuresti.
 
Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri pentru a va confirma comanda si disponibilitatea produsului. Taxa de transport este 19 lei pentru BUCUREȘTI si in TARĂ, la comenzi mai mici de 400 lei si GRATUITA pentru comenzi mai mari. Transportul se face prin intermediul firmelor de curierat rapid (Cargus si Bookurier)
 
 
 
Returnare produse

 

       Pe Refill-Market.ro produsele pe care le comercializam sunt de calitate superioara, fiind deja testate de noi in timp si recomandate ca branduri ale unor producatori de renume national sau mondial specializati pe consumabile si refill.

       Daca totusi sunt probleme legate de calitatea sau compatibilitatea produsului/produselor primite, sau erori de chipuri, le puteti returna în 10 de zile de la primirea lor, iar noi va vom vom trimite alte produse la schimb sau banii inapoi. 

       Foarte important de retinut:

- Returnarea produselor cumparate se face DOAR in ambalajul original, nedeteriorat, in stare perfecta prin curierat rapid, sau direct la sediul nostru.

- Cheltuielile de transport sunt suportate de Dvs.

- Rambursarea banilor se va face în maxim 30 de zile de cand primim produsele de la curier, intr-un cont bancar ales de Dvs. (Nu ne asumam si nici nu ni se poate imputa nici o dauna sau pierdere produsa de virarea banilor intr-un cont blocat sau incorect atata vreme cat contul corespunde cu cel indicat de client).

       Singurele produse care nu pot fi returnate sunt:

- Cartuse desigilate in stare de functionare.

- Imprimante/multifunctionale care au cartusele desigilate.

      Refill-Market.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa suplimentara ce poate varia intre 0 - 50 % din valoarea produsului, pentru produsele returnate care prezinta ambalaj deteriorat sau usoare urme de uzura.

 

 

Se incarca...